Tilaus ja tili

Venäjällä oleskelevat käyttäjät eivät voi tällä hetkellä ostaa Kaspersky-sovelluksen tilausta Google Playsta. Tämä johtuu Google Playn laskutusjärjestelmän toiminnan keskeyttämisestä Venäjällä asuville käyttäjille. Jos asut Venäjällä, voit ostaa vuositilauksen Kasperskyn verkkosivustolta. Työskentelemme parhaillaan muiden ostovaihtoehtojen tarjoamiseksi ja pidämme sinut ajan tasalla. Kiitos palvelumme tukemisesta!

Tilaus tarkoittaa ostettua oikeutta käyttää sovellusta tiettyjen parametrien mukaan (esimerkiksi tilauksen päättymispäivämäärä, laitteiden määrä). Voit suorittaa tilauksen palveluntarjoajan (esimerkiksi Google Play, Huawei AppGallery tai jokin toinen sovelluskauppa) kautta. Voit hallita tilaustasi palveluntarjoajan toimittaman henkilökohtaisen tilin kautta. Tilauksen hallintatapa riippuu palveluntarjoajastasi. Löydät ohjeet Google Playn ja Huawein tilaustenhallintaan oheisten linkkien kautta.

Kun teet tilauksen, sinulle saatetaan tarjota alennettua hintaa jonkin aikaa. Tämä alennus voidaan myöntää vain kerran, ja se koskee vain määrättyä ajanjaksoa. Tämän ajanjakson jälkeen sinulta veloitetaan valitsemastasi paketista normaali tilausmaksu.

Jos haluat käyttää Kaspersky-sovellusta tilauksella, sinun on ehkä kirjauduttava Kaspersky-sovelluksen My Kaspersky -tilille ja aktivoitava tilaus.

Tilaus voidaan uusia automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattisesti uusittu tilaus uusitaan automaattisesti jokaisen tilausjakson päätteeksi, kunnes peruutat sen (kunhan palveluntarjoajallesi on suoritettu ajoissa ennakkomaksu). Manuaalisesti uusittu tilaus on uusittava jokaisen tilausjakson päätteeksi.

Manuaalisesti uusittavan tilausjakson vanhetessa voidaan asiakkaalle myöntää lisäaikaa maksun suorittamiseen sovelluksen toimiessa edelleen kokonaisuudessaan. Jos et uusi tilausta lisäajan kuluessa, Kaspersky-sovellus siirtyy rajoitettuun versioon.

Käytettävissä olevat tilauksenhallintavaihtoehdot voivat vaihdella riippuen palveluntarjoajasta. Lisäksi et ehkä saa käyttöösi jatkoaikaa, jolloin voit uusia tilauksen.

Voit peruuttaa tilauksen ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan, jolta ostit Kaspersky-sovelluksen.

Kaspersky-sovelluksen tilaaminen ei peruuta muita tilauksiasi, joihin sisältyy Kaspersky-sovellus. Vältä lisämaksut varmistamalla, että olet peruuttanut tai poistanut käytöstä automaattisen uusimisen tilauksille, joita et tarvitse.

Peruuta Kaspersky-sovelluksen tilaus tai vaihda manuaaliseen uusimiseen:

1. Siirry omalle tilisivullesi palveluntarjoajan verkkosivustolla.
  2. Tarkista, onko sinulla aktiivisia tilauksia, joihin sisältyy Kaspersky-sovellus.
  3. Peruuta tai poista käytöstä tarpeettomien tilausten automaattinen uusiminen.

Kokeilutilaus. Kun hankit automaattisesti uusiutuvan tilauksen, sinulle saatetaan myöntää kokeilujakso, jonka aikana voit käyttää kaikkia sovelluksen toimintoja ilmaiseksi. Tämä kokeilujakso voidaan myöntää vain kerran.

Jos hankit tilauksen Google Play Kaupasta tai Huawei Storesta, Google Play Kauppa tai Huawei Store veloittaa sinua automaattisesti valitsemasi tilauksen mukaan kokeilujakson päättyessä.

Jos peruutat tilauksen kokeilujakson aikana, voit käyttää kaikkia sovelluksen ominaisuuksia ilmaiseksi vain kokeilujakson loppuun asti.

Kokeilujakso ja tilauksen automaattinen uusiminen eivät ehkä ole saatavilla Intian alueella.

Jos sinulla on aktiivinen Kaspersky VPN -tilaus, voit käyttää sitä erillisessä Kaspersky VPN Secure Connection -sovelluksessa tai Kaspersky-sovelluksessa. Sinun on lisättävä tilaus My Kaspersky -tiliisi ja kirjauduttava sisään My Kasperskyyn sovelluksessa. Tilaus otetaan automaattisesti käyttöön laitteessa, jos tilauksen laiteraja ei ole täyttynyt.

Tässä osiossa

Kaspersky-sovelluksen tilauksen aktivointi

Tilauksen ja sen voimassaolotietojen tarkasteleminen

Rajoitettu ilmainen versio Kaspersky-sovelluksesta

Päivitetään Kaspersky-sovellustilauksia

Kirjautuminen My Kasperskyyn Google-, Facebook- tai Apple-tililläsi

Kirjautuminen My Kasperskyyn QR-koodilla

Tilausten palauttamisen vianmääritys